personligt mobilskal foto

Ångerrätt och retur

På de anpassade produkterna vi producerar på skalfabriken.se, kan vi inte erbjuda returer. 

Ditt konstverk är designat med omsorg och är helt personligt för dig . För produkter som ej är personligt anpassade gäller 14 dagars ångerrätt. Om du inte är nöjd med din slutprodukt, vänligen kontakta oss på kontakt@skalfabriken.se 

Om du anser dig fått fel produkt eller felaktig storlek, vänligen meddela oss inom 24 timmar efter att du fått din beställning.

På grund av att vi på skalfabriken.se, gör skräddarsydda produkter som är utformade efter ditt foto erbjuder vi ingen ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa från och med det att du lägger din beställning. Vi förbehåller oss all rätt att neka beställning när som helst, utan angiven anledning.

Tänk på att när vi skapar ditt konstverk använder vi det foto du laddade upp i samband med din beställning. Det är ditt ansvar att skicka ett foto av hög kvalitet som följer våra riktlinjer för inlämning. Foton av låg kvalitet kommer att resultera i att ansikten på strumporna kommer bli suddiga. Vi tillåter att anteckningar läggs till i order om du har något att berätta för oss. Vi kan dock inte garantera att särskilda förfrågningar följs – vi kan till exempel inte redigera ett foto för att stänga eller öppna en mun, lägga till ett leende etc. 

Observera att alla exempel på webbplatsen gjordes av högkvalitativa foton med hög upplösning. Oskarpa foton i låg kvalitet tillåter inte vårt designteam att producera den högkvalitativa finishen du ser på webbplatsen.24